Heathrow Wall Project

Heathrow Wall Project

Open social platform

APOC, the Airport Operations Centre, is a corporate working place where the key operational teams are working together in one place. The aim of this project was to make this new working space more creative, proactive, and facilitate multidisciplinary collaborations by providing open innovating spaces.

For the collective wall, to help understand each other, the idea of personalisation has been carried through to provide a collective photo wall placed in the APOC corridor. The wall could be a platform to represent employees’ personality, positive life attitudes and team cooperative spirit.

For the interactive wall, to enhance the creative working place and stimulate employees’ insights, the wall has been designed to have different functions for each team to communicate with team members. The interactive wall can be doodled on and people can express their feelings on it. Depending on the type of work, each wall will have permanent graphics as its background.